Мемоарите на принц Хари ще излязат на 10 януари. Един от

...
Мемоарите на принц Хари ще излязат на 10 януари. Един от
Коментари Харесай

Елизабет Хърли ли е отнела девствеността на принц Хари

Мемоарите на принц Хари ще излязат на 10 януари. Един от изключително любопитните моменти в книгата за всички фенове на кралското семейство е, че 38-годишният херцог на Съсекс приказва за загубата на девствеността си в идните си записки Spare.

На фона на упования висок интерес към книгата на Острова, се заприказва, че Лиз Хърли е била първата жена, с която принцът е познал удоволствието от секса.

И то напълно не толкоз инцидентно. Лиз Хърли има плантация в Глостършър, на северозапад от Лондон. Любопитна детайлност е, че членове на английското кралско семейство, в това число и Чарлз III, имат парцели в региона на Глостършър.
 Снимка 595622

Като към това се прибавят и скандалните самопризнания на Лиз Хърли, че й харесва да прави секс на килима пред камината точно в тази къща, почитателите някак навързаха две и две. И бяха повече от сигурни, че въпросната дама, с която Хари е правил секс, е точно английската актриса.
 Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan, част 4
Най-големите разкрития в Harry & Meghan, част 4

Отново принц Уилям е на прицел, а Бионсе - в поддръжка

В изявление за The Times обаче Лиз Хърли отхвърля спекулациите, че е лишила девствеността на принц Хари, когато той е бил младеж. 57-годишната актриса отхвърля да е " красивата по-възрастна жена, която живее в провинцията ", както пише Хари в книгата си.
 Снимка 577031

" Не съм аз. Не съм отговорна ", казва актрисата. При допълнително притискане по въпроса, Хърли става даже още по-категорична, като декларира: " Не. Не съм аз. Абсолютно не. "
 Елизабет Хърли, Матю Пери, Serving Sara и какво показа актрисата за работата си с него във кино лентата
Защо Лиз Хърли дефинира работата с Матю Пери за призрачен сън

Актрисата се връща 20 години обратно

И защото Лиз Хърли отхвърли с такава решителност, остава въпросът коя е мистериозната дама следователно. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР